Zoekt u een individuele behuizing voor uw automaat, dan kan de automaat voorzien worden van een weerbestendige buitenkast of behuizing. U heeft een aantal automaten die u in één gezamenlijke behuizing ziet? BDS voorziet de passende omkadering aangepast aan het aantal en type automaten. 

Bij BDS automaten heeft u de keuze uit diverse houten behuizingen alsook metalen behuizingen, zoals de cocoon en ons nieuwste metalen behuizingen, met of zonder  ledverlichting. De metalen behuizingen bieden niet enkel een extra bescherming tegen wisselende weersomstandigheden, maar laat u ook toe uw automaat te personaliseren. Uw logo en persoonlijke reclameboodschap kunnen in uw eigen huisstijl worden aangebracht. De ingebouwde verlichting plaatst ook 's avonds uw automaat en producten in de kijker!

Geen ruimte voor een extra behuizing, maar toch nood aan extra stevigheid? Diverse automaten kunnen reeds standaard met een solidere omkadering geleverd worden. Deze automaten zijn ideaal voor vending op publieke plaatsen. Deze vendingmachines zijn voorzien van versterkte dubbele beglazing, beveiligde geldinworp- en slotsysteem.