Verse voeding

Op vandaag is BDS automaten de specialist op gebied van voedingsautomaten. Met de voedingsautomaat stelt u op een veilige en eenvoudige manier voedingswaren ter beschikking 24u op 24u, voor iedereen. Wij bieden u zowel de traditionele voedingsautomaat met carrousel als de nieuwste voedingsautomaat met liftsysteem.

Niet enkel bij uw zaak biedt de voedingsautomaat een extra verkoopkanaal op piekmomenten of buiten de openingstijden. Ook binnen bedrijven, ziekenhuizen en scholen verovert de voedingsautomaat zijn plaats. Medewerkers die in nachtploegen werken, mensen die na hun dagtaak nog avondschool volgen en de tijd niet vinden om boodschappen te doen of te koken. Dankzij de voedingsautomaat kan dit wel !

Onze technische dienst stemt het toestel precies af op elk product dat u wenst te verkopen.

Ons brede aanbod van automaten biedt een oplossing voor elke werkplek of verkooplocatie. Dankzij onze behuizing kan u de automaat probleemloos buiten geplaatst worden.

Betaling kan via het traditionele muntsysteem, maar de automaten kunnen ook voorzien worden van de nieuwste betaalsystemen zoals bankkaart, paywave, biljettenlezer. Ook deze automaten onderscheiden zich door professioneel kwaliteit en duurzaamheid. Ze voldoen aan de strengste Europese milieu- en veiligheidseisen. Ook bezitten de meeste toestellen over een spaarstand die u een beduidende energiebesparing opleveren.