Soep

Geniet elke dag van je pauze met een soepautomaat ! 

Een heerlijk kopje soep uit de volautomatische warme drankenautomaat of een kopje soep uit de soepautomaat. Inderdaad aan u de keuze !

Wanneer u opteert voor de warme-drankenautomaat, biedt u naast soep ook andere warme dranken, zoals koffie, thee, chocolademelk en andere koffievarianten aan. Meer info hieromtrent vindt u in de rubriek koffieautomaten.

Maar we hebben natuurlijk ook de Royco Soepautomaat en de Royco twister. Afhankelijk van het aantal personen heeft u de keuze tussen de volautomatische Royco S- of G-Line, de Royco R-Line en de Royco twister.

Met de Royco soepdispenser kan je op elk moment van de dag genieten van een heerlijke kop soep.  Deze soepautomaat is niet enkel eenvoudig in gebruik en onderhoud, de S- en L Line zijn ook ongelooflijk compact en ogen elegant in elke werkomgeving. Royco laat je 3 smaken kiezen uit een assortiment dat zodanig is opgebouwd dat ieder van ons er wel één van zijn favoriete soepjes tussen zal vinden. De Royco soepdispenser kan uitgebreid worden met een betaalsysteem. U heeft de keuze uit verschillende smaken Royco vendingsoepen: classic kip, crunchy tomatensuprême, crunchy St.Germain, crunchy champignons, crunchy groentensuprême en Word Indian Curry

De Royco twister is de ideale manier om Royco soepzakjes op een leuke en compacte manier te presenteren. De twister stapelt uw 4 favoriete Royco variëteiten naar keuze, uw bekers en roerstaafjes allemaal op één handige draaischijf. Dankzij dit leuke systeem neemt de Twister een minimum aan plaats in bij u op het werk. Ook voor alle Royco soepjes, vendingverpakkingen of  individuele zakjes, Royco bekers en spatules kan u bij ons terecht.